Welcome2Solutions Forum
Main Page  |  Forums  |  Register  |  Active Topics  |  Search

 
Username:
Password:
Welcome2Solutions Forum >> Main Forums >> Oracle >> Ramses II játékgép felülvizsgálata
Ramses II játékgép felülvizsgálata
Author Topic
jazminmezei


Newbie

Join Date: 2.1.2022
Posts: 2

Posted: 2.1.2022 7:48:06

A Ramses II nyerogépet joggal nevezhetjük a szerencsejátékok klasszikusának. Ezt a nyerogépet a Novomatic mutatta be a Gaminator gyujteményében az online kaszinók megjelenése elott. Az átmenet a szerencsejáték-ipar az online gép nem vesztette el népszeruségét. Különlegessége a viszonylag mérsékelt RTP (93,51%) és a magas volatilitás kombinációjában rejlik. Ez a kombináció nagy valószínuséggel meredek csúszásokat jelent hosszú várakozásokkal és a játék hozzáérto taktikájával, ami vonzza a tapasztalt játékosokat és a nagy játékosokat a nyerogéphez.

Hogyan kell játszani Ramses II
A játék játszott a nyerogép egy klasszikus minden gaminatorov 5x3. Választhat 1 és 9 sorok és 1 és 100 érmék soronként. Egy kattintással 900 érme maximális tétje választható ki. A casino room rendelkezésre áll egy piros/fekete kockázatos játék, amely lehetové teszi, hogy az aktuális nyereményt 2-32-szeresére növelje. A fejlesztok lehetoséget biztosítottak a hang elnémítására és a játéktér méretének növelésére a képernyon.

Szimbólumok a gépben
A Ramses II nyerogépen való játékhoz a karakterek kombinációját használja. Hat kártyaszimbólumból (a kilencesektol az ászokig) és öt tematikus szimbólumból (egyiptomi témák) áll. Az olcsó kártyaképek soronként 2 - 125 tétet fizetnek ki, a drágábbak pedig 2 - 750 ilyen tétet. Elorelépve megjegyezzük, hogy ha egy nyero kombinációban a vad szimbólum szerepel, akkor ezek a kifizetések megduplázódnak.

Scatter
A szkarabeusz bogár képe a Scatter funkcióját látja el. Ez a szimbólum akkor nyero szimbólum, ha ketto vagy több ilyen szimbólum jelenik meg a játékmezo bármelyik pozícióján. A nyeremény összege 2 és 500 aktuális tét között mozog. Ezen kívül, ha három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg egyszerre a mezon, a játékos játszhat a nyereménykörben.

Wild
A legendás fáraó képe, amelynek neve a Ramzes II nyerogép neve, a nyerogép vad szimbóluma. A Wild minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a Scattert. Ráadásul, mint már említettük, ennek a képnek a jelenléte egy nyero kombinációban megduplázza annak értékét. Külön hozzá kell tennünk, hogy a Wild a gép legdrágább játékszimbóluma. Öt ilyen szimbólum egy aktív vonalon 9000 tétet nyerhet vonalonként.

Nyero vonalak
A Ramses II nyerogépen egytol kilenc vonalig aktiválhatsz. Mindegyik lehetové teszi egy-egy nyero kombináció összegyujtését. A kifizetés akkor történik, ha a szimbólumok a balról jobbra lévo tárcsán balról jobbra haladnak. Ha egy soron több kombináció párosul, akkor csak a legmagasabb kifizetésu kombináció fizet.

Ramses II nyerogép bónusz kör
A nagy fáraó három képének egyideju megjelenése egy nyereményjátékgépet eredményez. Ez áll 15 frispinov, amelyek tartják az azonos sebességgel és azonos számú sorok, amelyek aktívak voltak a bónusz játék idején. Az ingyenes pörgetések során minden nyeremény megháromszorozódik. Továbbá, ha három vagy több scatter ismétlodik, a játékos további 15 ingyenes pörgetést kap. Az ilyen ismétlodések a Ramzes II nyerogépben többször is elofordulhatnak, ami gyakran igazi meredek csúszáshoz vezet.

Kapcsolódó források:

Poisoned Apple nyerogép áttekintés
Princess Of Swamp nyerogép áttekintése
Razortooth játékgép felülvizsgálata
Queen Of Hearts játékgép felülvizsgálata


  W2S Database Support