Welcome2Solutions Forum
Main Page  |  Forums  |  Register  |  Active Topics  |  Search

 
Username:
Password:
Welcome2Solutions Forum >> Main Forums >> Oracle >> nike air max 97 blauw
nike air max 97 blauw
Author Topic
462b33n0


Newbie

Join Date: 10.18.2021
Posts: 3

Posted: 10.18.2021 9:31:22


De Air Max 97 was niet alleen de sleutel in de evolutie van de luchteenheid, nike schoenen outlet maar had ook een sterke sociale weerslag. Het werd uitgebracht net toen we ons voorbereidden op het nieuwe millennium, en technologie moest nuttig, zichtbaar en schokkend zijn. Een niet nader genoemde legende vertelt dat een beroemd paar ontwerpers zijn modeshows sloot door pakken te combineren met Air Max 97.

De Nike Air Max 97 schokte de hardloopwereld met zijn revolutionaire Nike Air unit over de volledige lengte. De Nike Air Max 97 Ultra ''17 damesschoen Bezoek hier. remastert het originele ontwerp met een constructie van leer en textiel voor een lichter gevoel en een strakkere look. Deze versie heeft open gebieden in het bovenwerk om je voeten koel te houden en je sokken te laten zien.

Om mee te gaan met de aankomende Air Max 2090, voegt de Air Max 97 zich bij de in kleurverloop geklede "The Future is in the Air" -collectie. Net als die van zijn meer futuristische tegenhanger, schrijft de AM97 de nike air max 97 blauw overkoepelende thema''s bovenop de bovenkant, de tekst aangebracht in een dik, handgeschreven lettertype. Swooshes bootsen de stijl van de hielen van beide voeten en de binnenzool na, terwijl de logo''s aan de zijkant en tong verfijnder blijven.

De Air Unit en het middenpaneel met patroon doen ook behoorlijk denken aan het bovengenoemde, waarbij de eerste een identiek verloop heeft en nike schoenen korting de laatste een reeks cirkelvormige versieringen. Maar de overeenkomsten eindigen daar effectief: de overgangskleur langs het leren spatbord en de mesh-onderkanten zijn veel meer pastel-gedreven en het schema als geheel is in vergelijking gewoon lichter.

https://www.productenable.com/



  W2S Database Support