Welcome2Solutions Forum
Main Page  |  Forums  |  Register  |  Active Topics  |  Search

 
Username:
Password:
Welcome2Solutions Forum >> Main Forums >> Unix / Linux >> Saucony DXN Trainer Vintage
Saucony DXN Trainer Vintage
Author Topic
lfak0har


Newbie

Join Date: 10.13.2021
Posts: 2

Posted: 10.14.2021 12:06:30


Saucony is trots om de DXN Trainer te verwelkomen in de Vintage Collectie. De Saucony Schoenen DXN Trainer was toonaangevend op het gebied van prestaties in 1983 en klom op tot legendes. Met zijn iconische links naar hardlooperfgoed is deze modieuze sneaker in de geschiedenisboeken geplaatst.

De Saucony DXN is terug met een stijl die het hardlooperfgoed van het merk belichaamt. Deze retroklassieker, gelabeld als de DXN Vintage, is gehuld in ademend nylon en zacht suède dat de aandacht trekt. In tegenstelling 100% authentiek tot eerdere versies van deze schoen, is het bovenwerk afgezwakt met een niet-gewatteerde tong en een licht gedempte binnenkant. Het werd geprezen om zijn combinatie van stoffen voering, gewatteerd voetbed en EVA-tussenzool, waardoor het een van de meest comfortabele sneakers in Saucony''s lifestyle-schoenencollectie is.

Saucony is een van de meest gerespecteerde namen in hardloopschoenen. Ze bieden een breed scala aan hardloop- en wandelschoenen, elk met de kenmerkende pasvorm, het gevoel en de prestaties Saucony DXN Trainer Vintage van Saucony. Ze hebben jarenlang de biomechanica van topatleten bestudeerd, omdat het doel is om creatief ontworpen systemen te ontwikkelen die je prestaties maximaliseren, zodat je je kunt concentreren op de activiteit in plaats van op de apparatuur. Uit studies zijn veel innovatieve Saucony-concepten voortgekomen.

De eerste fabriek van het bedrijf werd opgericht in 1898 in Kutztown, Pennsylvania, op de bovenste oevers van Saucony Creek (waar het bedrijf zijn naam aan zou ontlenen). De Saucony biedt een verscheidenheid aan schoenen, zoals hardlopen, joggen, hardlopen, joggen, Nieuwste Saucony Schoenen wandelen en een universiteitscollectie. Elk van deze soorten schoenen maakt gebruik van specifieke technologie die relevant is voor het type gerichte activiteit. De schoenen zijn ontworpen voor drie hoofddoelen: hardlopen, hardlopen en wandelen. Schoenen worden ook gemaakt door te focussen op de voetmaat, het type hardloper, het boogtype, de pronatie en de hardlooplocatie van de hardloper.

https://www.waardefoot.com/




  W2S Database Support