Welcome2Solutions Forum
Main Page  |  Forums  |  Register  |  Active Topics  |  Search

 
Username:
Password:
Welcome2Solutions Forum >> Main Forums >> .NET >> Adidas NMD R1 Metal Grey/Signal Green
Adidas NMD R1 Metal Grey/Signal Green
Author Topic
dkgilo0a


Newbie

Join Date: 2.3.2021
Posts: 3

Posted: 2.3.2021 7:42:09




In overeenstemming met een paar van hun gamer-specifieke releases, zijn de bovenlagen op een brandnewmore.com bijna 8-bit-achtige manier qua esthetiek. De verschillende versieringen, die zich van de teenendoos tot de hielkap wikkelen, zijn ingebed in de draden van de Primeknit, gekleurd met munttinten, oranje en lichtblauw. Elders zijn de meeste armaturen verduisterd, inclusief de Boost-zool, de vierkante mallen bovenop, de veters en de pulls langs de enkel.


Start graphics in videogamestijl en kom in actie met het nieuwste aanbod van de Adidas Schoenen Zwart van adidas Originals. Deze adidas NMD heeft een bovenwerk van zwart textiel met blauwe en turkooizen accenten op de drie strepen, tongen, hiellipjes en EVA-pluggen. Dynamische graphics in videogamestijl zijn ingebakken in de hiel en middenvoet bovenop een Black Boost-middenzool en de rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Deze colorway van de Adidas NMD R1 Metal Grey/Signal Green heeft een kleurrijke grafische print over het gebreide Primeknit-bovenwerk, omdat het ontwerp inspiratie combineert met enkele van de meest iconische NMD''s. De zwarte basis staat in contrast met oranje, groene en blauwe afbeeldingen, samen met meer zwart op de veters, het hiellipje, de enkel, de Boost-tussenzool en de EVA-inzetstukken bovenop de tussenzool. Meer oranje branding op de tong en hiel zorgt voor meer kleur terwijl de sneaker bovenop een rubberen buitenzool zit.


De In De Uitverkoop adidas NMD R1 Primeknit "Hyper Pop" debuteert deze week en heeft het populaire glitch camo patroon dat oorspronkelijk debuteerde in 2016. Met een grijs Primeknit bovenwerk dat gedetailleerd is met roze en groene gepixelde camouflageprint, wordt een donkerdere tint gebruikt voor de sokachtige kraag, terwijl een lichtere grijze tint de Boost-middenzool en EVA-inzetstukken bedekt. Ten slotte maken doorschijnende overlays voor de hielen en veteroogjes met logo, gevolgd door een groene rubberen buitenzool het ontwerp af.


https://www.brandnewmore.com/


  W2S Database Support